Hoe kunnen jullie het seksleven verbeteren?

      Geen reacties op Hoe kunnen jullie het seksleven verbeteren?

Seksleven verbeteren

Heb jij al tijden niet zo’n goede seks meer? Of merk je dat je partner er minder van geniet als jij? Misschien heb je al gedacht aan het proberen van nieuwe standjes of het bekijken van mogelijkheden met zweepjes en handboeien? Mocht dat nou ook allemaal niet werken, kun je altijd kiezen voor een sekscoach. Die kan je helpen om het genot van je seks weer op het juiste niveau te krijgen. Dat is fijn voor jou en voor je partner.

Wat doet een sekscoach?

Een sekscoach gaat met je in gesprek om te kijken wat er nou fout gaat bij de seks. Misschien is het wel een mentaal dingetje, of misschien doe je het wel niet goed; zit je in de verkeerde holte te boren of gaan er wat andere dingen fout. Een sekscoach zal altijd een manier vinden om het aangenamer te maken voor jou en je partner. Vaak kan een sekscoach er na enkele gesprekken al een vinger op leggen. Een goede sekscoach heeft al zoveel keer als sekscoach gefungeerd, dat hij of zij je direct kan helpen en meteen ziet wat er mis. Wat is er leuker als seks hebben terwijl er een sekscoach met een notitieboekje aan het voeteneinde mee kijkt? Dat is nog eens een goede stap! Dan weet je namelijk zeker dat deze sekscoach zien wat er fout gaat en wat je kunt verbeteren. Natuurlijk zal een sekscoach nooit bij die gebeurtenissen aanwezig zijn, dat zou heel fout zijn. Maar je kunt de tips van een sekscoach wel goed meenemen tijdens de activiteiten. Dat is in principe wel het hele idee van een sekscoach. Vaak komt een sekscoach met hele goede ideeën of oplossingen.

Wat voor een resultaat boekt een sekscoach?

Een goede sekscoach zal je natuurlijk niet na één gesprek een gouden oplossing voor kunnen schotelen, echter kan een goede sekscoach er wel voor zorgen dat je heel goede feedback en ideeën ontvangt die je vervolgens uit kunt proberen en dat is fijn! Dan weet je meteen of het werkt en kun je er voor zorgen dat je die feedback weer teruggeeft aan de sekscoach. Dan kan hij of zij weer met een goed verhaal komen en jouw nieuwe ideeën geven. Dit proces is als een puzzel. Er komen steeds meer puzzelstukjes in de sekscoach samen en uiteindelijk gaat het heel snel en kan de sekscoach je een goed advies geven om jouw seksleven weer wild and windy te maken!

Meer informatie over het verbeteren van je seksleven vindt u bij Inspiration of Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *