Wat kan een paragnost voor je betekenen?

      Geen reacties op Wat kan een paragnost voor je betekenen?

Wil je weten wat er in je verleden gebeurd is en wat de toekomst je gaat brengen? Ga dan eens op bezoek bij een paragnost. Er zijn paragnosten die zelfs naar je vorige levens kunnen kijken. Vergeet overigens niet je portemonnee mee te nemen.

Woorden en gevoelens

Paragnosten zijn in staat – althans dat wordt beweerd- ons omringende spirituele wijsheden op te pikken. Die signalen worden door de paragnost vertaald in woorden en gevoelens. En met die boodschap kun je al dan niet je voordeel doen. Het verschilt per paragnost of medium op welke wijze ze aan hun informatie komen, paragnosten houden er verschillende werkwijzen op na.

Pendelen en kaart leggen

Zoekt de ene paragnost het in pendelen en runen, een ander legt liever een kaartje Tarot of krijgt inzichten met behulp van Lenormand kaarten. Het fenomeen paragnost kreeg meer bekendheid vanwege een televisieprogramma waarin paragnosten probeerden misdrijven op te lossen. Geen van de kandidaten slaagde daar echter in, al kwamen een aantal wel heel dichtbij.

De standaard vragen die een paragnost krijgt

Het is sterk afhankelijk van het doel waarvoor je een paragnost gaat bezoeken om te bepalen welke bij je past. Wel kun je aan de hand van de opgegeven vaardigheden van een paragnost inzicht krijgen wat een mogelijke match voor je is. Veel gestelde vragen aan paragnosten zijn of er een nieuwe liefde gevonden wordt, iemand die werk zoekt vraagt standaard naar de kansen op een nieuwe dienstbetrekking terwijl vrouwen niet zelden de vraag over een eventuele zwangerschap stellen. Tamelijk voor de hand liggende vragen dus. Overigens is er geen cijfer bekend van het aantal goede voorspellingen van paragnosten.

Bevestiging door een paragnost

Ook voor meer originele vragen klop je nooit vergeefs bij een paragnost aan. Sterker nog, de paragnosten zien de vragen ondertussen al aankomen en vinden het juist leuk dat er ook andere vragen gesteld worden. Het houdt ook de paragnost een beetje scherp. Veel mensen zoeken vooral bevestiging bij een paragnost of bij een ander medium. Ze vragen vooral wat ze heel graag willen en als de paragnost het gewenste antwoord geeft, is het bezoek al geslaagd. Met dat gegeven doe je paragnosten echter tekort, want wel degelijk beschikken deze mensen vaak over onverklaarbare talenten en voorspellende gaven.

Amusement?

Paragnosten, waarzeggers, hypnotiseurs en mentalisten. Is het amusement of is het een serieuze zaak? Aan de hand van de televisiereeks ben je geneigd te zeggen dat het amusement is, anders hadden ze ongetwijfeld wel een misdrijf opgelost. Toch zijn er paragnosten die al heel veel dingen gezegd hebben die later uitkwamen en die door te graven in het verleden bepaalde klachten van mensen in het heden wisten te herleiden. Daardoor kon de klacht gericht verholpen worden.

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *